Bohémia Barátságos Kupa

Néhány kutyaiskola részvételével egy barátságos verseny sorozatot indítunk el az idén. Az első versenynek a Bohémia Kutyaiskola ad otthont, 2022.10.01-én, 9 órától.
Mind az iskolák tanulói, mind a foglalkozásokat vezetők összemérhetik saját és kutyáik tudását, kezdő szinttől a haladó szintig (IGP 1), engedelmes és őrző – védő fázisokban.
A tanulók indulhatnak kezdő, BH zavarással, és IGP 1 kategóriákban.

A foglalkozást vezetőknek BH és IGP 1 kategóriákban van lehetőségük versenyezni.

A tanulók és a foglalkozásokat vezetők külön-külön kerülnek elbírására.

A verseny nem hivatalos verseny. Célunk egy olyan rendezvény sorozat létrehozása, ahol mind a tanulók, mind a foglalkozást vezetők tanulhatnak egymástól, kötetlenül beszélgethetnek, megoszthatják egymással tapasztalataikat, és nem utolsó sorban jól érezhetik magukat.

Kezdő szinten indulhat az a páros, akik már némi engedelmességet tanultak és szeretnék kipróbálni magukat egy barátságos verseny keretein belül, hogy a későbbiek folyamán már rutinosabban tudjanak versenyezni akár egy nemzetközi versenyen is.

A BH zavarással kategóriában nem csak engedelmességet, hanem közömbösségben, szocializációban is jeleskedniük kell az indulóknak, ugyanis néhány, az utcán is előforduló szituációval is találkoznak majd.

Az IGP 1 kategóriában pedig már egy komoly felkészülést, engedelmes és őrző – védő gyakorlatokat mutatnak be az indulók.

Mindezek mellett szeretettel várunk minden nézőt, akit érdekel egy barátságos verseny, a munka kutya sport, ahol a fő szempont a tapasztalat csere és a jó hangulat.

Szeretnénk bemutatni, hogy ezek a feladatokat, gyakorlatokat mennyire szeretik a kutyák és milyen jó kapcsolat tud kialakulni a párosok között a foglalkozások, tréningek alkalmával.

A versenyben résztvevő iskolák:
– Soroksár Millenium – telepi Kutyaiskola és Sportegyesület
– Országos Munkakutya Sport Egyesület
– Qtyaverzum kutyaiskola
– KK Agilis
– Bohémia Kutyaiskola és Sport Egyesület

A verseny támogatói:
Husse
Barbi’s Barfshop
Pille Vet állatorvosi rendelő
Move & Trans Kft.
SEO Marketing Agency LTD