Mivel foglalkozunk?

Több évtizedes tapasztalatunkkal segítjük a kutyusukat és a gazdikat.

Szolgáltatásainkkal mindenben segítkük a hozzánk járó kutyákat és gazdikat , és emlett még a a jókedv sem marad el!

Válassz szolgáltatásaink közül

Gyerek el hozzánk és próbáld ki kutyaiskolánkat. Szolgáltatásaink a szabadidő töltést is támogatja, de akkor ess kétségbe ha el kell menned otthonról és nem tudod a kutyusodat hova tenni!

Letölthető vizsgaszabályzatok

Nemzetközi munkakutya vizsgarend
MAGYARORSZÁG OBEDIENCE KEZDŐ OSZTÁLY VERSENY ÉS VIZSGASZABÁLYZATA
SZABÁLYOK ÉS ÚTMUTATÓK OBEDIENCE VERSENYEKRE 1., 2. ÉS 3. SZINTEN

Kutyajó élet

Ahhoz, hogy egy kutyajó életünk lehessen kedvencünkkel, tökéletes alapokkal kell indítani az együtt élést. De ha már kialakultak a problémák az sem jelent gondot, szívesen segítünk helyre állítani a kapcsolatot kutya és gazdi között.

Kutyaovi

Ezeken a foglalkozásokon eleinte a „kutya jó élet” indító foglalkozásokon már elsajátított gyakorlatokat ismételjük, immár a többi kutya között, ami természetesen sokkal nehezebb feladat, hiszen nemcsak a kutya, de a gazda figyelme is megoszlik a csoportban.

Kezdő csoport

Foglalkoztatásos napközi

Indító egyéni foglalkozás

Trükk tanítás

A kutya trükkök tanítása mindamellett, hogy mókásak és szórakoztatóak, erős figyelmet igénylő feladatok is. Kiválóan erősíti a kutya és a gazda közötti kapcsolatot.

Kereső feladatok

Nyomkövetés, gomba keresés, játék és jutalom falat keresése, vadászat imitáció. Minden kereső feladat erős koncentrációt igényel a kutya részéről, ezért ezek a feladatok kiválóan alkalmasak arra, hogy a gazda lefárassza kedvencét. Ezen kívül nagyon jó kapcsolat építő és képesség fejlesztő hatásuk van.

Kapcsolatépítő építő tréningek

Ezekre a tréningekre abban az esetben van szükség, ha a kutya és a gazda között valamilyen okból kifolyólag nem tökéletes az összhang. Felmérjük, hogy mely feladat, feladatok amik a kutyák legjobban érdeklik, motiválják, és ezeken keresztül építjük a kettőjük közötti kapcsolatot.

Örző védő tréningek

Gazda-kutya kapcsolat építés, szocializáció.

Haladó csoport

A fegyelmezett családi kutyától a verseny szintű kiképzésig

Vizsga / verseny csoport

Gazda-kutya kapcsolat építés, szocializáció.

Bohémia kutyaiskola